Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
BrewDog Barcelona
Foto: BrewDog Barcelona

Aquest restaurant de Barcelona ofereix barra lliure d'aletes de pollastre per 15 euros (només un dia a la setmana!)

Als 'Dimecres a foc' podreu menjar totes les aletes picants que pugueu, amb reserva prèvia

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A la brasa, fregides, al forn, amb salsa barbacoa, teriyaki o amb all, sigui com sigui, les aletes de pollastre són la debilitat de més d'un. Aquest plat ha captivat a milers de persones arreu del món i els barcelonins i barcelonines no són cap excepció. La ciutat té centenars d'establiments on podreu tastar les millors aletes de la ciutat i ara, Barcelona també ha estat l'escenari escollit per la franquícia xinesa de pollastre fregit Zhengxin Chicken, l'establiment de pollastre fregit més famós de la Xina, per obrir el seu primer establiment de l'Estat.

Si sou autèntics fanàtics d'aquest plat i us voleu atipar sense preocupar-vos de la vostra butxaca ara ho podeu fer tots els dimecres sense sortir de Barcelona. La cerveseria BrewDog organitza els 'Dimecres a foc', on aquest dia podreu gaudir de barra lliure de les seves aletes de pollastre picants sense limitació, per 15 euros. Per poder participar, s'ha de fer reserva prèvia a la pàgina web de l'establiment.

A més de per les seves aletes, l'establiment és conegut principalment per la gran varietat de cervesa artesanal, una carta que varia segons la temporada de l'any. BrewDog té més de vint sortidors amb cerveses de tota mena i opcions veganes perquè tothom pugui gaudir de les begudes artesanals.

Altres esdeveniments de BrewDog

Des del passat mes de novembre, l'establiment de cervesa artesana també organitza cada dimarts a les 20 h els 'Pub quiz', un concurs de preguntes de tota mena: de cultura general, de música, de cinema i molt més. El premi per a la persona guanyadora és una cervesa artesana a escollir i per participar també s'ha de reservar taula a través de la pàgina web de BrewDog.

NO T'HO PERDIS: On menjar bo i barat a Barcelona?

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat