La segona vida de la Bodega Montferry és on hi hagué el Bar La Montañesa, "un local que durant els anys noranta es va reconvertir en un bar de menú, però que en origen era una bodega. Tot canvia per seguir igual: mantenen els preus populars i una extraordinària relació qualitat-preu. Que et salta a la boca quan menges un entrepà de mollete de fricandó (4'75 €) o d'albergínia confitada amb xampinyons i salsa romesco (4 €). I per descomptat, un repertori de cuina per bodega breu, però per sucar-hi pa i fet al moment: capipota i tripa, mandonguilles amb calamar, orella amb cigrons... Alegria!
On menjar barat a Barcelona? Us ajudem en l'èpica tasca de trobar restaurants bons i barats per menjar a Barcelona. Un assumpte que, amb la pujada de l'IPC i el cost de la vida, és cada cop més difícil. Ara bé, us asseguro que si porteu algú a dinar a un d'aquests restaurants, l'únic tipus d'interès que valgui sereu vosaltres per haver encertat el tret. Perquè tothom sap menjar gastant-se 250 euros en una Michelin a Barcelona, però el més difícil és trobar bon lloc on sortir satisfet per 15 o 17 euros. I si voleu anar a preu fix, aquí teniu els millors menús de migdia de Barcelona.
NO T'HO PERDIS: Voleu assegurar el tret pressupostari? Aquí teniu un grapat de menús de migdia que no us fallaran mai