Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquest restaurant de Barcelona regala 100 safates de sushi només un dia

Sumo Sushi regala 20 peces de sushi a les primeres 100 persones que arribin a l'establiment per celebrar el seu 9è aniversari

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Us agrada el sushi? Us agraden les coses gratuïtes? I si us diem que sabem com reunir aquests dos conceptes? Sembla impossible, però no ho és, tot i que només durant un dia! El restaurant Sumo Sushi està de celebració i el regal el fan ells! El pròxim 23 de novembre, a partir de les 20 h, regalaran als primers 100 visitants que vagin a l'establiment safates de sushi fins a esgotar existències. Les safates són per emportar –no es poden menjar en el local– i contenen 20 peces de sushi: 16 makis (dos de salmó, dos d'alvocat, dos de mango i dos de ceba arrebossada), i quatre nigiris de salmó, tonyina, gamba i peix mantega. 

SUMO Sushi
Carlo MinuttiSUMO Sushi

El restaurant Sumo és una cadena de cuina asiàtica que tenen 9 establiments a Madrid i un a Barcelona, al centre comercial Westfiel Glòries. Ofereixen un menú bufet que inclou fins a 70 plats diferents que es poden menjar il·limitadament, i amb la comoditat de fer la comanda sense haver d'aixecar-te, només fent servir el mòbil o amb les tauletes electròniques que tenen instal·lades la taula. També fan servei a domicili. 

I, per cert! Si per casualitat us trobeu a Madrid en aquestes dates, també fan la promoció de safata gratuïta a tots els establiments el mateix dimarts. Tenen sushi per a tothom!

NO T'HO PERDIS: El millor sushi de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat