Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Santagloria
Foto: @santagloria_es

Aquesta cafeteria regala croissants gratis a Barcelona per Santa Glòria

Santagloria regalarà als seus clients fins a 30.000 unitats dels seus icònics mini croissants el pròxim 25 de març

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El pròxim 25 de març és Santa Glòria, i a Barcelona ho celebrarem de la manera més golafre. La cadena de cafeteries Santagloria regalarà als seus clients una 'Gloria', un dels seus famosos mini croissants. N'hi ha de tota mena: de dolços, de salats, de diferents mides i, fins i tot, edicions limitades com les Reglories, un nou llançament farcides de llimona o guaiaba. Qualsevol client que demani un cafè o una infusió tindrà de manera gratuïta una 'Gloria' a escollir.

Si encara no els heu provat, a Barcelona hi ha més de 35 establiments on podreu tastar aquest dolç. Però, a més, aquest 25 de març a Santa Gloiria pretenen regalar més de 30.000 'Glorias' no només a la nostra ciutat, sinó en 113 establiments distribuïts per diferents punts de Catalunya com a Cabrils, Granollers i Vic, i a diferents punts d'Espanya com Madrid, Bilbao, Guadalajara o Saragossa. 

Algunes de les cafeteries Santagloria a Barcelona es troben a Plaça Tetuan, 19-20; Gran de Gràcia, 174; Aribau, 72 i carrer del Rosselló, 200. Així que ja sabeu, no teniu excusa per quedar-vos sense!

NO T'HO PERDIS: Les millors cafeteries de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat