Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Shôko
Foto: Shôko

Aquesta discoteca de Barcelona ha rebut un premi internacional pel seu concepte innovador

L'establiment ha estat reconegut amb el guardó GastroMoon per la seva oferta de restauració i oci

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona pot presumir de gaudir d'un ampli ventall d'opcions per sortir quan es fa fosc. Des de petits locals fins a grans clubs i discoteques de tota mena, tothom pot trobar el seu lloc. Alguns establiments també han impulsat noves iniciatives al concepte de l'oci nocturn. Shôko de Barcelona n'és un, i per això ha rebut el distintiu 'GastroMoon', impulsat per l'Associació Internacional d'Oci Nocturn, l'Associació Mundial de Xefs i Linkers, que distingeix els espais de nit que ofereixen conceptes innovadors.

El guardó ha reconegut l'oferta de restauració i oci nocturn del club situat al passeig Marítim de la Barceloneta. La distinció ha premiat la cuina asiàtica i mediterrània que serveixen al club, a més de les festes de tota mena que celebren cada dia de la setmana. El premi ha arribat poc abans que se celebri la 9a edició del Congrés Internacional d'Oci Nocturn el 27 i 28 de novembre, que tindrà lloc dins les instal·lacions del mateix Shôko.

L'empresa es converteix en el primer establiment de Barcelona, i d'arreu Catalunya, en aconseguir un premi d'aquest nivell dins el sector gastronòmic-nocturn. Amb aquest reconeixement, Shôko s'uneix a Cavalli Club Dubai i Heart Ibiza, que són els altres dos locals que també compten amb un 'GastroMoon'.

NO T'HO PERDIS: Així és la nova discoteca que obre al centre de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat