Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Diptyque París
Foto: Instagram / @diptyque

La marca de fragàncies favorita de les 'celebrities' del món obre una botiga a Barcelona

Beyoncé, Victoria Beckham i Meghan Markle s'han declarat fans d'aquesta firma que va néixer a París

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Després de la pandèmia, el mercat de les espelmes no ha parat de créixer. Cada cop són més les persones que afegeixen les espelmes com a un element més de decoració de la llar, així com un pas més dins la seva rutina de benestar a casa. El passat 2022 vam viure el 'boom' de les espelmes escultòriques amb formes com les del cos femení, altres que feien al·lusió a les antigues columnes gregues i d'altres amb forma de bombolla. Tot i que aquests dissenys encara són dels més buscats, hi ha milers de tipus diferents i, dins el mercat, també n'hi ha de luxe. Una de les firmes de fragàncies i espelmes d'alta gamma més prestigioses del món és Diptyque, una marca parisenca que ha enamorat diverses celebritats i que ara també podeu trobar a Barcelona.

Diptyque París
Foto: Instagram /@diptyque

Diptyque ha obert la seva primera 'flagship' (botiga de referència) al número 282 del carrer Provença, a l'Eixample, una ubicació privilegiada molt a prop de La Pedrera i Passeig de Gràcia, l'eix comercial més luxós de la ciutat. El nou local de 77 metres quadrats comptarà amb els productes i les fragàncies més emblemàtiques de la marca, i també hi podreu trobar complements, com candeleres i articles de decoració per a llar. Si voleu comprar algun dels seus productes, però, haureu de preparar la butxaca perquè les espelmes van des dels 58 € (les clàssiques) fins als 325 € (les més grans).

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Diptyque (@diptyque)

La firma va ser creada l'any 1961 per la dissenyadora d'interiors Christiane Gautrot, l'escenògraf de teatre Yves Coueslant i el pintor Desmond Knox-Leet. Al principi només van llençar tres espelmes dins d'uns gots de vidre amb una tipografia que, anys més tard, es va convertir en una de les insígnies de la firma. Tot i la bona rebuda de Diptyque, el seu èxit va arribar quan el dissenyador Karl Lagerfeld va escollir 'Baies', una de les fragàncies de la casa, per a aromatitzar les seves botigues. Actualment, celebritats com Meghan Markle, Beyoncé i Victoria Beckham han assegurat que els seus productes preferits per a perfumar les seves llars són els de la firma parisenca.

La cereria Subirà: unes espelmes centenàries

Les espelmes mai passen de moda i, tot i que el seu disseny evolucioni, encara hi ha establiments a Barcelona que conserven la tradició artesanal, com l'emblemàtica Cereria Subirà. L'establiment ja té més de dos segles d'història a les espatlles i, des que es va fundar l'any 1761, ha estat testimoni de l'evolució de la ciutat. Actualment, es troba al número 7 de la Baixada de la Llibreteria dins un local dissenyat l'any 1847 que havia de ser una botiga de roba de luxe. Després que el primer local de la cereria fos enderrocat per l'obertura de la Via Laietana, Subirà es va traslladar a l'establiment actual, que encara conversa el disseny barroc original.

Cereria Subirà
Foto: Cereria Subirà

Si us apropeu a donar un cop d'ull, podreu veure centenars d'espelmes fetes de manera artesanal amb parafines i cera d'abella. N'hi ha de tots els colors i formes: espelmes amb forma de cos de dona, aromàtiques i ciris de tots els colors i mides són alguns dels productes que ofereix aquest negoci centenari. A més de comprar espelmes, també les podeu fer en algun dels tallers que ofereix la cereria.

NO T'HO PERDIS: Louis Vuitton farà per primer cop una desfilada a Barcelona (on presentarà la col·lecció vacacional)

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat