Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Helado de Badiani
Badiani 1932Helado de Badiani

Aquesta gelateria de Barcelona dona gelat gratis amb el dolç típic italià de Setmana Santa

L'establiment també estrenarà el nou sabor de gelat de Colomba, fet del producte italià clàssic d'aquesta festivitat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Panettone i pandoro gratis per endolcir el Blue Monday, terrines regalades del primer gelat de la història i gelats, còctels i croissants gratis. La Gelateria Badiani ha convertit en tradició regalar alguns dels seus productes més emblemàtics per celebrar dies assenyalats i noves inauguracions a la ciutat. La Setmana Santa ja està a tocar i  esclar, moltes tradicions dolces com la mona. Més enllà de Catalunya també n'hi ha d'altres que valen la pena conèixer i Badiani ens n'aproparà algunes d'italianes. Per celebrar les festivitats i donar a conèixer la cultura italiana, la gelateria regalarà una capsa de gelat a canvi d'una Colomba completa.

La Colomba és un pastís típic italià fet amb farina, mantega, ous, sucre, ratlladura de taronja confitada i un glacejat amb ametlles, tot i que la gelateria elaborarà tres versions diferents: la clàssica, una amb xocolata negra i una tercera amb xocolata negra i fruits vermells. Tothom que vulgui podrà tastar el dolç per porcions tot i que, si compreu la ració completa entre l'11 i el 17 de març, també us donaran una capsa de 750 ml de gelat Buontalenti, conegut com el primer 'gelato' de la història i que s'ha convertit en el sabor insígnia de la casa. La promoció, però, només estarà disponible en format presencial amb la targeta de fidelitat digital de Badiani dins l'aplicació Embargo.

Gelateria Badiani
Foto: Colomba Pasquale de Gelateria Badiani

A més de poder tastar el dolç típic en el seu format original, també ho podreu fer en forma de gelat. Abans de Setmana Santa, Badiani estrenarà en primícia el nou sabor de 'gelato' de Colomba fet amb llet d'alta qualitat, xocolata blanca i trossos del pastís Colomba del mateix establiment. L'empresa florentina és coneguda per donar a conèixer la cultura gastronòmica italiana a Barcelona a través dels seus gelats i productes variats com el nou croissant farcit de gelat Buontalenti i cobert amb salsa i comble de festuc que acaba d'aterrar a la ciutat.

La darrera proposta de Badiani

A més d'apropar els gelats i dolços més clàssics d'Itàlia, Badiani també és coneguda per les seves innovadores iniciatives com el gelat per a gossos que va crear el passat estiu, un sabor amb un nivell de lactosa apte perquè els seus clients més peluts també es puguin refrescar. La darrera proposta de l'empresa ha estat la inauguració de la primera gelateria-cocteleria de Barcelona, que fusiona els gelats amb els còctels i, inclús, algunes de les begudes inclouen gelat dins.

L'establiment es troba al número 37 del carrer de Mandri i està obert de dimarts a diumenge des de les 10 del matí fins a les 22 h excepte els divendres i dissabtes, que l'hora de tancament s'allarga fins a la 1 de la matinada.

NO T'HO PERDIS: Les millors gelateries de Barcelona

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat