Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gelateria Badiani
Foto: Badiani 1932

Un gelat per a gossos: la nova iniciativa d'aquesta gelateria de Barcelona

Conté molt poca lactosa, és apte per a les persones i manté l'essència dels productes que elaboren des de 1932

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A l'estiu ve de gust prendre coses fresques, i uns dels menjars estrella són els gelats. Amb l'onada de calor que ha deixat rècords històrics de temperatura a Barcelona, prendre un gelat és una bona manera de refrescar-se. Nosaltres tenim calor, però els nostres amics de quatre potes també, per això, la gelateria Badiani de Barcelona ha posat a la venda un gelat per a gossos. El Dog Gelato està fet a base de productes amb un nivell de lactosa molt baix, per tal que sigui segur pels animals. A més, si teniu curiositat també el podreu tastar vosaltres, ja que és apte per a persones.

El gelat conté un 96,65% menys de lactosa i està elaborat amb crema batuda, rovell d'ou, fibres vegetals, aigua, fructosa, llet sencera i llet en pols. Els gelaters han assegurat que és completament sa per als gossos (i els humans) però sense perdre l'essència dels gelats que elaboren des de 1932.

Encara us haureu d'esperar fins al dia 27 d'agost per tastar 'Dog Gelato', que tindrà un preu entre els 3 i 14 euros. Malgrat això, podreu aconseguir un gratis el dia abans, el 26 d'agost. Aquesta data coincideix amb el Dia Mundial del Gos, i per celebrar-ho, Badiani regalarà un Dog Gelato a tots els clients que vinguin acompanyats dels seus fidels amics. Aquesta promoció estarà disponible a qualsevol dels establiments que la cadena té repartits per Catalunya; a Barcelona al carrer Rosselló, 232; a Sant Cugat a la Plaça d'Octavià, 2; i a Palamós al Carrer Major, 53.

NO T'HO PERDIS: Educa al teu gos gratis en un dels cursos que ofereix Barcelona (hi ha places limitades!)

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat