Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fira de Barcelona, Mobile World Congress
Foto: Shutterstock

Aquesta important fira de nutrició se celebrarà (per primer cop) a Barcelona a partir de 2025

L'esdeveniment, que s'ha fet fins ara a Ginebra, ocuparà 80.000 metres quadrats del recinte de la Fira de Gran Via

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona acull el Mobile World Congress des de 2006, el congrés més important del món d'aquest sector. A partir de 2025, l'espai acollirà per primer cop una altra de les fires més rellevants del món. Vitafoods Europe, el saló de la indústria nutricèutica s'instal·larà a la ciutat després de celebrar-se a Ginebra des de l'any 1998. La fira farà la seva última edició a la ciutat suïssa el maig de 2024 per traslladar-se a Barcelona, on ocuparà 80.000 metres quadrats del recinte de Gran Via la primavera de 2025.

L'arribada de l'esdeveniment vol posicionar Barcelona com una de les ciutats més rellevants dins el sector nutricèutic i reforçar el seu paper com una de les fires de referència del món. El Vitafods Europe es considera la fira més gran del sector de nutricèutics, productes dietètics i de biotecnologia per l'alimentació, que reuneix més de 1.000 empreses i 22.000 visitants de més de 160 països.

La vicepresidenta executiva d'alimentació d'Informa Markets, Natasha Berrow, ha confessat que Barcelona té totes les qualitats per acollir la fira. No és el primer cop, però, que la ciutat acull un esdeveniment d'aquestes dimensions; a més del Mobile World Congress, la Fira de Barcelona també és l'escenari escollit per celebrar altres fires tan rellevants com Alimentaria, ISE, Seafood i MWC Barcelona, entre d'altres.

NO T'HO PERDIS: El Cirque du Soleil torna a Barcelona amb el seu espectacle més famós (sota una llum nova)

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat