Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Alegria' de Cirque du Solei
Foto: Matt Beard

El Cirque du Soleil torna a Barcelona amb el seu espectacle més famós (sota una llum nova)

Es tracta d'un clàssic del circ contemporani i el primer muntatge de la companyia canadenca que es va veure a la nostra ciutat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Per a molta gent que el va gaudir és un record inesborrable, una fita mundialment famosa que va canviar la forma de fer circ i la seva estètica. Sempre és una bona notícia tenir entre nosaltres al Cirque du Soleil, però ho és encara més si ens porten una sorpresa a sota del braç.

A banda de la possibilitat de veure'ls a Andorra, la companyia de circ canadenca més famosa del món acaba d'anunciar el seu retorn a Barcelona. Haurem d'esperar fins a març de 2024, però l'espera pagarà la pena, perquè no és una visita qualsevol.

Tant si el vau veure i voleu repetir com si encara no heu tingut l'oportunitat, esteu de sort perquè Cirque du Solei tornarà a Barcelona amb el seu espectacle més icònic, el recordat 'Alegria'. Estrenat el 1994, es tracta de la seva producció més famosa, amb 14 milions d'espectadors i un llarg tour que ha passat per 255 ciutats de 40 països, la primera obra de la companyia que es va veure a Barcelona.

 

'Alegria', de Cirque du Soleil
Foto: Matt Beard

'Alegria' amb una nova llum

L'any 2019, coincidint amb el 25è aniversari, l'espectacle va tornar a rodar amb una novetat ben llampant, una il·luminació totalment nova, creada per remarcar tots els aspectes del xou original, inclosa la mítica banda sonora. Al repartiment renovat, 53 acròbates, pallassos, músics i cantants per continuar fent d''Alegria' l'experiència més representativa del mític circ de Mont-real.

'Alegria', de Cirque du Soleil
Foto: Matt Beard

La gira d'un any per Espanya començarà a Barcelona el 20 de març on tindrà lloc l'estrena europea de l'espectacle en carpa i després continuarà per Màlaga (a partir del 31 de maig), Alacant (a partir del 16 de juliol), Sevilla (a partir del 28 de setembre) i Madrid (a partir del 4 de desembre).

NO T'HO PERDIS: les obres de teatre recomanades

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona  amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

 </p

Últimes notícies

    Publicitat