Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pantalla de prova a estació de metro
Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Aquesta línia de metro de Barcelona tindrà un llarg tram sense servei per obres el 2024

El projecte de renovacions deixarà sense funcionament algunes de les parades més importants de la línia

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Aquest estiu ha estat protagonitzat per les obres de renovació del transport públic. Després de dos mesos sense servei, la T4 del tramvia ha tornat a operar amb normalitat i amb una nova parada a Glòries. Les obres també han afectat el metro de Barcelona, que van paralitzar el tram central de l'L4 des del 26 de juny i que ja ha recuperat la normalitat. Però les afectacions no s'acaben aquí, ja que el 2024 també vindrà marcat per les obres al metro. L'L2 patirà un gran tall que deixarà sense servei algunes de les seves estacions principals entre Paral·lel i Sagrada Família.

Tot i que encara no hi ha una data oficial d'inici dels treballs, es preveu que comencin l'agost de 2024. L'objectiu és substituir el sistema de fixació de les vies i la renovació del carril per millorar la seguretat del servei, uns problemes que afecten els veïns, negocis i equipaments de l'Eixample des de fa més d'una dècada. Malgrat que encara no hi ha un calendari establert, el projecte pretén eliminar les molèsties, a més d'oferir un millor servei als usuaris.

Les obres deixaran sense servei un tram de tres quilòmetres i afectaran les parades més importants de la línia lila entre Sagrada Família i Sant Antoni, tot i que la de Paral·lel també quedarà inhabilitada. Encara no se sap quant temps duraran les afectacions, però es preveu que no superin les cinc o sis setmanes.

NO T'HO PERDIS: Aquestes són totes les novetats que tindrà l'L5 a partir de setembre

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat