Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
L5 metro Barcelona
Foto: Magnus Manske

Aquestes són totes les novetats que tindrà l'L5 a partir de setembre

El metro de Barcelona ha fet alguns canvis a la línia blava per millorar el servei després de l'estiu

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El metro de Barcelona ha aprofitat l'estiu per fer renovacions a alguns dels seus recorreguts, com és el cas de l'L4. Després de dos mesos en obres, la línia groga per fi ha recuperat la normalitat al tram central i torna a oferir el servei habitual a les set parades afectades. La darrera línia en anunciar canvis ha estat l'L5, tot i que no caldrà interrompre el servei usual, que continuarà funcionant amb normalitat. Algunes de les novetats a la línia blava començaran a instal·lar-se a principis d'aquest mes de setembre.

Noves pantalles LED

La millora principal serà la substitució dels panells de les andanes que anuncien l'arribada del pròxim metro per noves pantalles LED. Aquest canvi farà que, a més d'informar dels temps d'espera, també es puguin projectar altres informacions, campanyes corporatives i recomanacions, entre altres missatges. Es preveu que l'actualització finalitzi a finals de 2024, tot i que les estacions de Can Boixeres i Cornellà ja acullen algunes de les noves pantalles.

Augment de la freqüència de metros

A causa de la demanda en certs moments del dia, l'oferta de trens a hora punta als matins s'incrementarà amb un metro més. Aquesta millora farà que els temps d'espera es redueixin a partir de principis d'aquest mes de setembre, tot i que encara no hi ha una data oficial. Malgrat la iniciativa, el nou tren només funcionarà en mig tram de la línia, el que significa que estarà operatiu durant uns 45 minuts.

Nous quioscs de T-Mobilitat

La creixent demanda de la T-Mobilitat ha provocat que s'hagin d'instal·lar més quioscs a diverses línies del Metro de Barcelona. L'L5 tindrà el primer de tota la línia, concretament a l'estació de la Sagrera, que se suma a les altres dues úniques línies amb quiosc de T-Mobilitat; l'L1 i l'L3.

NO T'HO PERDIS: Així serà l'ampliació de la línia 1 de metro fins a Badalona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat