Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro de Barcelona
Foto: Paola de Grenet

Bones notícies, la línia 4 del metro està a punt de recuperar la normalitat

Les obres del projecte de renovació de l'L4 van començar el 26 de juny i han tingut una durada de dos mesos

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Després de dos mesos, les obres de la línia groga del metro de Barcelona arribaran a la seva fi. El projecte de renovació de l'L4 va afectar el tram central de la línia, deixant inhabilitades de les parades de Bogatell, Ciutadella-Vila Olímpica, Barceloneta, Jaume I, Urquinaona, Passeig de Gràcia i Girona. Després que l'1 d'agost les primeres tres parades van tornessin a obrir al públic, finalment aquest divendres 25 d'agost la línia groga tornarà a operar amb normalitat.

El projecte es va dividir en dues fases. La primera va començar el 26 de juny i va deixar anul·lades les set parades del tram central de la línia. La segona va començar l'1 d'agost, amb la reobertura de les parades de Bogatell, Ciutadella-Vila Olímpica i Barceloneta i amb la tornada a la normalitat altre cop de tot el tram a finals d'aquest mes d'agost.

Malgrat que l'estiu és una època on és habitual fer obres per deixar a punt la ciutat per la tornada a la rutina, els treballs al metro de Barcelona han causat afectacions a la mobilitat dels usuaris. Per connectar les zones afectades, es va posar un servei d'autobusos alternatiu que passaven amb una freqüència força elevada, d'uns 3-4 minuts. Tot i això, a causa de la gran quantitat de turistes, molts cops els autobusos s'han vist afectats per l'afluència d'usuaris.

Altres obres que finalitzen

Coincidint amb l'inici de les obres de l'L4 també ho van fer les de la T4 del tramvia de Barcelona. Aquesta també obrirà a finals d'aquest mes d'agost amb els treballs de connexió dels nous trajectes finalitzats després de dos mesos en obres.

A més de la renovació, la T4 tornarà a operar amb normalitat amb una nova parada a Glòries que connectarà amb Verdaguer. Aquest projecte de renovació i actualització de connexions va ser una iniciativa de l'exalcaldessa Ada Colau i que l'actual alcalde, Jaume Collboni, finalitzarà.

NO T'HO PERDIS: Així serà l'ampliació de la línia 1 de metro fins a Badalona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat