Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tram Cruïlla
Foto: Cruïlla

Aquesta línia de tramvia de Barcelona tornarà a funcionar després de dos mesos en obres

L'autobús llançadora continuarà funcionant fins que el tram afectat torni a obrir-se amb normalitat a finals d'agost

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'estiu és una època de renovacions a la ciutat. Per tenir la ciutat a punt per a la tornada de la rutina, des de finals de juny que Barcelona està en procés de renovacions i actualitzacions a diversos trams del transport públic. L'L4 del metro va iniciar el projecte de millora del tram central de la línia el 26 de juny, i tot i que la primera fase ja ha finalitzat i algunes parades han tornat a obrir un mes després, encara haureu d'esperar fins a finals d'agost per poder tornar a fer ús del seu servei habitual. Coincidint amb les obres de la línia groga del metro, la línia T4 del tramvia de la ciutat també va iniciar els seus treballs de connexió.

Després de dos mesos fora de servei, la T4 tornarà a obrir al públic el dia 31 d'agost, amb els treballs de connexió dels nous trajectes finalitzats. A més, aquesta tornada a la normalitat coincidirà també amb l'obertura de l'L4 del metro, que també tornarà a oferir el servei usual. Les obres al tramvia responen a la renovació de les connexions, a més de la construcció de la nova parada de Glòries que, quan acabi la primera fase, connectarà amb Verdaguer.

Les obres al tramvia de Barcelona van ser una iniciativa del govern de l'exalcaldessa de la ciutat Ada Colau i que l'actual alcalde, Jaume Collboni, acabarà. Fins que la T4 no torni a oferir el servei, els autobusos de servei alternatiu entre Glòries i Sant Adrià continuaran funcionant completament, aturant-se a les nou parades del recorregut.

NO T'HO PERDIS: Així serà l'ampliació de la línia 1 de metro fins a Badalona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat