Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro de Barcelona
Foto: Paola de Grenet

Així serà l'ampliació de la línia 1 de metro fins a Badalona

El projecte compta amb dues fases on es faran més de quatre quilòmetres nous que connectaran la ciutat amb Barcelona

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Badalona tindrà una altra línia de metro. Fins ara, l'única línia que connectava la ciutat amb Barcelona era la línia L2, però després de negociacions, el Departament de Territori ha anunciat l'ampliació que allargarà l'L1 des de Santa Coloma de Gramenet fins a Badalona.

Els veïns de Badalona feia mesos que demanaven l'inici d'aquest projecte, així com l'exalcalde badaloní Rubén Guijarro, que va enviar una carta al responsable d'obra pública de la Generalitat l'any passat.

Finalment, el projecte ha estat aprovat i constarà de dues fases: la primera connectarà les estacions de Fondo i Lloreda-Sant Crist, un tram d'uns gairebé 2 quilòmetres. La segona serà mig quilòmetre més llarga i passarà per les estacions de Bufalà, Badalona Pompeu Fabra i Badalona Rodalies.

Obres al metro

De moment, encara no hi ha una data oficial d'inici de les obres, però es preveu que comencin el pròxim 2025. La línia 1 escara haurà d'esperar, però de moment és l'L4 la que està en procés de millores.

Des del passat 26 de juny el tram de la línia groga entre Bogatell i Verdaguer està en renovació, el que ha forçat a tancar-la durant tot l'estiu. A partir de l'1 d'agost serà el tram entre Jaume I i Girona l'afectat.

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de restriccions de viatges

    Últimes notícies

      Publicitat