Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro de Barcelona
Foto: Paola de Grenet

Aquestes parades del metro de Barcelona tornen a obrir després d'un mes en obres

Les obres al tram principal de l'L4 avancen com s'havia previst i comencen la segona fase que acabarà a finals d'agost

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'estiu va arribar i, amb ell, també ho van fer les obres al sistema de transport públic. A finals de juny van iniciar les obres del tramvia i del tram central de l'L4 de metro, i tot que encara haureu d'esperar fins a finals d'agost per tornar a agafar la T4 del tramvia, aquest dimarts 1 d'agost tornen a obrir algunes de les parades tallades del tram de sis quilòmetres de la línia groga. Tot i que fins a finals d'agost no estaran totes operatives, de moment tornaran a funcionar les estacions de Barceloneta i Ciutadella-Vila Olímpica.

Les obres de l'L4 van començar el 26 de juny i tenen previst finalitzar el 25 d'agost. Aquest projecte de millora consisteix en dues fases que afecten sis parades del tram principal de la línia groga. La primera fase ha tingut lloc del 26 de juny al 31 de juliol, tallant el tram entre Bogatell i Verdaguer. La finalització d'aquesta fase aquest dimarts fa que les parades de Ciutadella-Vila Olímpica i Barceloneta tornin a operar amb normalitat.

La segona fase i última començarà el dimarts 1 d'agost i finalitzarà el 25 del mateix mes, data prevista per tornar a obrir la línia groga. De moment, fins que l'L4 no torni a la normalitat, els busos especials llançadores encara funcionaran per assegurar la mobilitat dels usuaris en el tram afectat, continuant amb l'interval de pas d'entre tres i quatre minuts. 

NO T'HO PERDIS: Així serà l'ampliació de la línia 1 de metro fins a Badalona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat