Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Universitat de Barcelona
Foto: Shutterstock

Aquesta universitat de Barcelona és la més sol·licitada de tota Catalunya

Aquest centre català ofereix un 25% de les places del sistema universitari de Catalunya

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La selectivitat va ser el mes passat i més de 57.000 estudiants van haver d'escollir a quina universitat volien continuar els seus estudis el curs vinent. Més de 17.500 alumnes van escollir la Universitat de Barcelona com a primera opció, tornant-li a donar el títol de la universitat més sol·licitada de Catalunya, rebent un 30% de sol·licituds com a primera preferència.

L'oferta de la UB representa el 25% de les places universitàries de Catalunya, amb graus amb tant de prestigi com el de Medicina, amb una nota de tall de 13,45. Aquest darrer grau és el més demandat de Catalunya, amb 1.668 sol·licituds, seguit del grau de Psicologia, amb 1.167 i del grau d'Administració i Direcció d'empreses, amb 1.013.

La Universitat de Barcelona també està en el rànquing de les millors universitats públiques d'Espanya, ocupant el segon lloc després de la universitat Carlos III de Madrid. A ella li segueix la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Politècnica de Catalunya.

NO T'HO PERDIS: Les biblioteques més boniques de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat