Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ferrocarrils Catalans Estació Sarrià
Foto: FGC

Aquestes són les estacions de Ferrocarrils que tancaran del 12 a 20 d'agost

Els FGC oferiran un servei alternatiu d'autobusos per les obres de renovació de la via de dos trams

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'estiu és un període de l'any on s'acostumen a dur a terme diverses obres per deixar la ciutat a punt per a la tornada a la rutina. La línia groga del metro va començar aviat amb el seu projecte de renovacions, el qual ja va per la segona fase i té previst acabar a finals d'agost. Ara ha arribat el torn dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que renovaran els trams de la línia Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, entre les estacions de Gràcia i Sarrià. Tot i que aquestes romandran tancades del 12 al 20 d'agost, els FGC posaran a disposició de tothom un servei alternatiu d'autobusos.

Aquest servei alternatiu farà diferents recorreguts depenent del tram que substitueixi. En el cas de la línia Barcelona-Vallès, els autobusos alternatius connectaran les estacions de Gràcia, Sant Gervasi, Muntaner, La Bonanova, Les Tres Torres i Sarrià. En el cas del tram Llobrregat-Anoia, el recorregut connectarà les estacions de Gornal, Sant Josep i l'Hospitalet Av. Carrilet. En ambdós casos, els autobusos estaran a disponibilitat de tothom del 12 al 20 d'agost, el període durant el qual estarà interrompuda la circulació de trens.

Les obres de renovació de la línia Barcelona-Vallès afecten el tram de 640 metres entre les estacions de Muntaner i Les Tres Torres, mentre que les obres de la línia Llobregat-Anoia se centren entre les estacions de l'Hospitalet Av. Carrilet i Almeda, afectant un tram de 400 metres. Tot i que els trams reformats són diferents, en ambdós casos es renovaran les vies en places formigonades, així com reduir els costos de manteniment.

NO T'HO PERDIS: Així serà l'ampliació de la línia 1 de metro fins a Badalona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat