Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Enamorats amor
Foto: Shutterstock

Aquests són els dies de l'any en què es lliga més a Barcelona (i el primer no és Sant Jordi)

Segons Tinder, l'ús de l'aplicació es dispara a la ciutat en dates assenyalades

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Sabem que lligar pot ser un esport esgotador que requereix dedicació, coneixement de tècniques sofisticades i de llocs on fer-ho, però, també existeixen opcions més còmodes per trobar l'amor. Tinder, l'aplicació de cites més coneguda del món, és l'alternativa més popular per conèixer gent arreu del món i fer 'swipe' cap a la dreta a tot aquell que us cridi l'atenció. Tinder està actiu tot l'any, però, segons les dades que ha elaborat la mateixa aplicació i que ha publicat El Periódico, hi ha certs dies de 2023 en què els barcelonins l'han fet servir més de l'habitual.

Totes les dates en què l'ús es dispara i els habitants de Barcelona aprofiten per lligar més coincideixen amb festius o festes assenyalades. La medalla d'or de la llista se l'ha endut el 15 de juliol, és a dir, el dia que es va celebrar el Pride amb la manifestació pels drets LGBTIQ+ i concerts com el de Paulina Rubio i Rosa López. La medalla de bronze i la de plata es traslladen a l'hivern, una època en què els barcelonins i barcelonines volen lluitar contra les baixes temperatures en parella; són el dia de Reis i el dia de Nadal, que ocupen la segona i tercera posició, respectivament.

Aquests són els 11 dies on es lliga més a Barcelona, segons Tinder:

1. Celebració del Pride (15 de juliol)

2. Dia de Reis (6 de gener)

3. Dia de Nadal (25 de desembre)

4. Diada de Catalunya (11 de setembre)

5. Sant Jordi (23 d'abril)

6. Revetlla de Sant Joan (23 de juny)

7. Primer dia de l'any (1 de gener)

8. Setmana Santa

9. Sant Valentí (14 de febrer)

10. Festes de Gràcia

11. Festes de la Mercè

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants romàntics de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat