Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Guanyadors premis Time In
Time Out Barcelona

Aquests són els guanyadors dels Premis Time In

Els guardonats han estat escollits amb els 15.000 vots que s'han recollit en els 21 dies de campanya

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després de 21 dies de votacions, ja sabem els guanyadors dels primers –i esperem que últims– Premis Time In. Amb aquests guardons hem volgut agrair l’esforç que 16 persones i col·lectius van fer durant el confinament perquè la cultura resistís, els vulnerables rebessin ajut, estiguéssim ben alimentats i, fins i tot, somriguéssim.

Nosaltres vam triar els finalistes i vosaltres, amb la vostra participació –hem registrat gairebé 15.000 vots!–, heu decidit qui són els guanyadors. Aquí us els presentem.

Millor iniciativa cultural

Llibreries Obertes
Foto: Llibreries Obertes

Llibreries Obertes

Amb les llibreries tancades i sense Sant Jordi, calia fer alguna cosa per ajudar el sector del llibre. Òmnium, la cooperativa Som* i l’agència de comunicació Mortensen es van preguntar: i si comprem ara els llibres i els recollim després? Dit i fet. Llibreries Obertes es va convertir en la plataforma en què es podien encarregar llibres per recollir-los a la llibreria escollida, tan bon punt obrissin. I ha venut més de 51.200 exemplars a 453 llibreries catalanes.
llibreriesobertes.cat

Finalistes: Cuarentena Fest i Poeta de guàrdia

 Millor iniciativa solidària

Top Manta
Foto: Joel Kashila / Sindicato Popular de Vendedores Ambulantes

Les mascaretes i bates del Top Manta
Quan trobar mascaretes era pràcticament impossible i el personal sanitari reclamava els EPIS, el Sindicat de Manters va transformar la seva botiga del Raval en un taller on van cosir mascaretes, bates i gorres que van repartir entre el personal sanitari de diferents hospitals catalans i entre persones en situació de precarietat. També van fer el Banc d’Aliments Manter, perquè cap família passés gana.
manteros.org

FinalistesTrucades contra el silenci i #fotoscontralaCovid

 Millor iniciativa gastronòmica

Pagesia a casa
Foto: Shutterstock

Pagesia a casa
Amb restaurants tancats i molts mercats de carrer clausurats, part de la collita de primavera va estar en perill. La Unió de Pagesos va posar en marxa un web per facilitar que els consumidors compressin productes directament als pagesos i ramaders. Aquest sistema, a més, estalvia intermediaris per aconseguir els preus justos que gairebé mai arriben als productors. Una iniciativa que ha vingut per quedar-se.
pagesiaacasa.cat

Finalistes: SempronianaCap àvia sense un bon àpat

Millor iniciativa d'humor

Diari de la Quarentena
Foto: Eugeni Alemany

#DiariDeLaQuarantena
Popular presentador de la televisió valenciana, Eugeni Alemany (@eugenialemany) s’ha marcat un dels diaris d’humor més populars de la quarantena. Les seves cabòries reunides en 40 vídeos d’Instagram, entre el costumisme i la desesperació claustrofòbica, van girar desbocats per totes les xarxes. La gràcia? Connectar amb una rialla còmplice amb les misèries que tots vam patir mentre va durar el tancament més sever.
@eugenialemany

FinalistesEl Víbora i Diario de un coronavirus anunciado

NO T'HO PERDIS: Iniciatives solidàries a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat