Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barrera de Corall, Hawaii
ShutterstockBarrera de Corall, Hawaii

Aquests són els millors llocs del món on fer submarinisme

Totes les destinacions compten amb una increïble biodiversitat marina

Liv Kelly
Enora Le Roux
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
Enora Le Roux
Publicitat

Per als que ens agrada una mica d'aventura durant les nostres escapades d'estiu, posar-se un vestit de neoprè i carregar un tanc d'oxigen pot ser una manera fantàstica de veure la impressionant vida salvatge que ofereixen les nostres costes.  

Ara bé, no a tothom li agrada bussejar fins a les profunditats, i fer 'snorkel' ja és una bona manera de veure alguns peixos en aigües menys profundes. Però si voleu fer el pas i submergir-vos, Confused.com ha reunit les destinacions de busseig amb el nombre més alt d'espècies marines per a les quals val la pena enfundar-se el vestit de bany.

No és sorprenent que Austràlia hagi ocupat el primer lloc del rànquing. Gràcies a la gran diversitat de la Gran Barrera de Corall, que acull espècies com tortugues, taurons, coralls i infinitat de peixos, el país compta amb 44 de les espècies marines més populars que busquen els submarinistes en les seves immersions. Però no només l'antic GBR (acrònim de Great Barrier Reef) és un lloc popular: els boscos d'algues de Tasmània i la costa de Queensland també són imants pels submarinistes.

En segon lloc, hi ha els Estats Units, que segueix de prop Austràlia amb una oferta de 43 espècies marines: Els Cayos de la Florida, les illes del Canal de Califòrnia i, per descomptat, la costa de Hawaii ofereixen una gran quantitat de vida marina impressionant, com ara tortugues marines verdes i peixos lleó verds.

Tres destinacions empatades al tercer lloc: Indonèsia, Japó i Taiwan. Raja Ampat i el parc nacional de Komodo són destinacions populars a Indonèsia, on hi ha espècies com els cavallets de mar i les mantes, mentre que el Japó compta amb diversos tipus de taurons i Taiwan amb una varietat de peixos tropicals de tots colors.

En quarta posició també han coincidit Papua Nova Guinea i Filipines, així com en cinquena, Egipte, Malàisia i Nova Caledònia.

Les millors destinacions del món per al submarinisme

  1. Austràlia
  2. EUA
  3. Indonèsia, Japó, Taiwan
  4. Papua Nova Guinea, Filipines
  5. Egipte, Malàisia, Nova Caledònia

Si voleu inspirar-vos en més aventures sense viatjar tan lluny, podeu consultar el nostre llistat de les millors platges d'Espanya o el d'escapades aquàtiques

NO T'HO PERDIS: Els millors plans per fer per Setmana Santa a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat