Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Superilla Sant Antoni
FOTO: Ajuntament de BarcelonaSuperilla a Sant Antoni

Aquests són els municipis més demandats per viure molt a prop de Barcelona

L'elevat preu de l'habitatge a la capital fa la demanda dels pisos es dispari a l'Àrea Metropolitana

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona s'ha convertit en una de les ciutats més cares per viure de tot l'Estat Espanyol. En els darrers anys, el preu de l'habitatge s'ha disparat i Barcelona s'ha posicionat com la ciutat que té les habitacions en pisos compartits més cares d'Espanya. A més, Barcelona també és la ciutat de l'Estat amb el lloguer més car, amb una mitjana de 1.087 euros. Aquest augment del preu de l'habitatge ha fet que la demanda de pisos als municipis del voltant de Barcelona s'hagi disparat. Cada cop són més les persones que decideixen allunyar-se de la capital i buscar un lloc on viure a l'Àrea Metropolitana.

Segons la classificació semestral que publica Idealista, la perifèria barcelonina és la zona més demandada per viure. El municipi més sol·licitat ha estat Santa Coloma de Gramenet, que s'endú la medalla d'or amb un preu mitjà de lloguer de 842 euros mensuals. La segona posició l'ha ocupat l'Hospitalet de Llobregat, la localitat gaudeix d'una bona connexió amb Barcelona i un preu mitjà de 965 euros al mes. Dues ciutats que també estan a les posicions més altes del rànquing són Cornellà de Llobregat i Badalona, amb 933 i 1.147 euros de mitjana de lloguer respectivament.

La mateixa ciutat de Barcelona s'ha situat a la posició número 15 del rànquing de les zones més demandades per viure, amb un lloguer mensual de 1.087 euros al mes, una xifra per sobre del salari mínim interprofessional. A Barcelona li segueixen molt de prop ciutats com Terrassa, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Castelldefels.

NO T'HO PERDIS: Aquesta és la zona més cara per viure de Barcelona (i no és Pedralbes)

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat