Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Façana d'edifii d'un pis a Barcelona
Foto: Shutterstock

Barcelona té les habitacions en pisos compartits més cares d'Espanya

485 euros mensuals de mitjana per compartir pis a la ciutat, 35 més del preu de Madrid

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Els que viuen a la ciutat i no tenen la sort i el privilegi de tenir pis propi ja ho saben. Barcelona, i ja ve de lluny, és la ciutat de tot l'Estat on més cara costa una habitació en un pis compartit. Tots els que vulguin llogar una cambra a la ciutat han de desembutxacar una mitjana de 485 euros mensuals.

No es tracta d'una opció secundària, en l'últim any l'oferta de lloguer en pisos compartits ha pujat un 63% i, no obstant això, la capital catalana ha vist com els preus augmentaven un 8%.

Les ciutats més cares per llogar una habitació

Les dades que ofereix el portal Idealista recollides per l'ACN també identifiquen els preus d'altres ciutats que queden per darrere de Barcelona en el preu d'una habitació compartida.

En el top figuren també:

  • La Palma (475 euros)
  • Sant Sebastià (450 euros)
  • Madrid (450 euros)
  • Màlaga (400 euros)
  • Bilbao (400 euros).

A tot l'Estat, l'oferta d'habitacions en pisos compartits ha augmentat un 34% en els últims dotze mesos, mentre que els preus han pujat un 3%. L'oferta ha pujat considerablement a llocs com Castelló de la Plana (156%), seguit d'Almeria (98%), Alacant (81%) i Lleida (77%).

NO T'HO PERDIS: Barcelona és la segona ciutat turística més cara

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat