Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Ara pots llegir més de 500 nous llibres gratis online!
Ebook
Pexels

Ara pots llegir més de 500 nous llibres gratis online!

El servei ha crescut considerablement durant els dos últims mesos

Advertising

Fa mesos que no podem gaudir d'una bona sessió de lectura o estudi entre els silenciosos passadissos de les grans biblioteques, que van haver de tancar com molts altres establiments. És cert que la cultura ha seguit a les nostres llars a través de l'streaming, però havia d'arribar el moment en què obrissin, encara que fos a poc a poc. 

Tot i la gradual apertura d'espais, la manca de biblioteques i llibreries ha fet que el consum de llibres electrònics augmentés considerablement, sobretot al servei eBiblio. La plataforma gratuïta de préstec de llibres ha afegit 60.000 llicències per a nous títols al seu catàleg.

A més, el Ministeri de Cultura i Esport, que els ha adquirit per uns 390.000 €, ha pactat amb les editorials que els llibres estiguin disponibles per més d'un usuari a la vegada, per evitar les cues que poden arribar fins a 20 dies d'espera. S'han prioritzat les novel·les, els còmics i obres de ficció i no-ficció per a adults. Del total, uns 507 llibres, 337 seran per a adults i la resta estaran orientats per a joves i nens. 

NO T'HO PERDIS: llibres gratis! 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Share the story
Últimes notícies
    Advertising