Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Piaf! The show'
'Piaf! The show''Piaf! The show'

Arriba a Barcelona el musical sobre Edith Piaf que ha venut un milió d'entrades

La peça que homenatja la vida de la cantant està dirigida per Gil Marsalla i protagonitzada per Nathalie Lermite

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Retre un bon homenatge a la vida d’algú és una feina complicada, però el director de l’espectacle 'Piaf! The Show', Gil Marsalla, ho va aconseguir: familiars i amics de la icònica Edith Piaf coincideixen que aquesta obra és "el més bell homenatge mai produït sobre la carrera de l’artista". No és d’estranyar, per tant, que quinze anys després de la seva estrena, el show hagi recorregut més de cinquanta països, sumant un milió d’espectadors, i que actualment sigui l’espectacle francès amb major èxit internacional. 

L’any passat, per commemorar el 60 aniversari de la mort de Piaf, el show va posar en marxa la seva tercera gira mundial amb més de 120 dates, quatre de les quals se celebraran a Barcelona. Així doncs, del 13 al 16 de juny, 'Piaf! The Show' aterrarà al Teatre Tívoli de la ciutat. 

La peça, dividida en dos actes de 45 minuts, està protagonitzada per l’actriu i cantant Nathalie Lermitte i explica la trajectòria de vida de Piaf a través de les seves icòniques cançons –com ‘La vie en rose’ o ‘Non, je ne regrette rien’– interpretades en directe per una Lermitte juntament amb quatre músics: Philippe Villa al piano, Giliard Lopes al contrabaix, Frederic Viale a l’acordió i Benoit Pierron a la percussió. A més, l’escenografia, dirigida per Thomas Richeux, compta amb projeccions d’imatges inèdites de la cantant.

Nathalie Lermite 'Piaf! The show'
'Piaf! The show'Nathalie Lermite 'Piaf! The show'

  

La carrera musical de Lermitte

Nathalie Lermitte es va incorporar a la gira mundial de 'Piaf! The sow' l’any 2018, però la seva trajectòria per escenaris és molt àmplia. Amb tan sols 6 anys va començar a actuar i el dia que va fer 18 anys va llançar el seu primer disc 'Tu es tout ce que j’aime'. El 1989 es va iniciar en el teatre musical i des d'aleshores ha interpretat diferents papers en obres com 'Peter Pan', 'Les aventures d’Olvier Twist', 'Merlí' o 'Shrek el musical'. 

Música francesa de postguerra

Edith Piaf, però també Charles Aznavour, Yves Montand i Gilbert Bécaud, són alguns dels artistes francesos més importants del segle XX que encara ressonen dins l’imaginari de la gent. Conscient de la importància dels seus clàssics, Gil Marsalla, va fundar el 2001 la seva pròpia productora d’espectacles amb la que va decidir executar obres de cabaret francès, pròpies de l’època d’aquests artistes. Amb més de mil actuacions en l’àmbit mundial, Marsalla és un dels principals productors d’aquesta mena de treballs amb obres com: 'París! The show' (2014), 'Piaf! The show' (2015) i 'Formidable Aznavour' (2017), entre d’altres.

Les entrades per 'Piaf! The show' a Barcelona ja estan disponibles a través del web del Balañá en viu i els seus preus oscil·len entre els 25 i els 63 euros, depenent de la ubicació.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat