Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nerety
Foto: Nerety

Arriba a Barcelona una botiga efímera per a fanàtics de la moda emergent i poc coneguda

Nerety és una botiga digital de roba urbana que dona visibilitat a dissenyadors i firmes prometedores

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La moda emergent és una realitat que cada cop està més present entre els amants de la moda. Molts senten la necessitat de fugir de la roba 'fast fashion' i apostar per marques independents amb una producció més ètica i única. Si sou fanàtics de la moda desconeguda, la botiga en línia Nerety arriba a Barcelona amb un esdeveniment on la roba i la música seran les protagonistes. Tindrà lloc el 14 de setembre a la pizzeria Frankie Gallo Cha Cha Cha, al número 15 del carrer Marquès de Barberà, al Raval. L'entrada és completament gratuïta i estarà obert al públic de les 19 h fins a mitjanit.

Nerety
Foto: Nerety

L'esdeveniment de Barcelona s'allunyarà del format 'showroom' que havien fet fins ara. En aquest cas, tot anirà entorn dels conceptes d''afterwork' i pop-up. L'objectiu de la marca és aconseguir fer-ne un cada mes a Barcelona per connectar els amants de l'art, la música i la moda i tota l'escena urbana de la ciutat amb menjar, beguda, música en directe i un mercat de roba emergent, entre d'altres.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de NERETY (@nerety)

La iniciativa de Nerety segueix els valors amb els quals va néixer el 2020. L'Alex Puigmal i el Javier Bonnin, dos joves barcelonins, van unir la seva passió per la moda desconeguda i van crear un espai per a dissenyadors i marques emergents de roba de 'streetstyle'. La botiga en línia posa a disposició de tothom peces seleccionades fetes a Espanya, que s'allunyen de les convencionals i que reivindiquen la individualitat i l'estil propi, així com la producció responsable.

NO T'HO PERDIS: H&M tanca l'única botiga de Weekday de tot l'Estat (que estava al centre de Barcelona)

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat