Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mad Mad Vegan
Foto: Mad Mad Vegan

Arriba a Barcelona una de les millors hamburgueses veganes del món

L'empresa ja té dos establiments a Madrid i ara aterra a la ciutat amb una carta 100% vegana

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja fa un temps que Barcelona és oficialment la ciutat més 'veggie' de l'Estat. Segons Holidu, un buscador de lloguers vacacionals, Barcelona és la ciutat que té més establiments vegetarians i vegans d'Espanya, una oferta que segueix en auge. A aquesta llista, ara s'afegirà un establiment que ho ha petat a Madrid i que té una de les millors hamburgueses veganes del món, segons l'aplicació Happy Cow.

A finals del passat mes de març, l'empresa va penjar un vídeo on anunciaven que obririen un nou restaurant fora de Madrid molt aviat i, ara, ja podem confirmar que la ubicació secreta és Barcelona. Mad Mad Vegan obrirà el seu primer restaurant fora de la capital al número 65 del carrer d'Aribau, a l'Eixample, el pròxim diumenge 14 d'abril.

A més del reconeixement a la llista de Happy Cow, Mad Mad Vegan també va ser el millor restaurant vegà de Madrid de 2023 segons Google Maps i ara, també ho volen aconseguir a Barcelona. El nou local tindrà capacitat per a 80 persones entre la sala interior i la terrassa i seguirà el mateix concepte que els dos de Madrid: oferir una carta centrada en les hamburgueses gurmet i altres opcions 100% veganes. L'oferta gastronòmica anirà acompanyada d'una estètica que barreja elements moderns i industrials amb detalls clàssics que vol transportar els seus clients a l'època de la llei seca dels Estats Units.

Mad Mad Vegan
Foto: Mad Mad Vegan

Els propietaris del negoci asseguren que, tot i que tenen molt públic vegà, també hi ha clients que no ho són. Un fet que és "un bon senyal, perquè cada cop hi ha més gent que s'adona que la cuina vegana i gaudir d'una hamburguesa van de bracet". Mad Mad Vegan va néixer l'any 2019 amb la idea de trencar estereotips com que el menjar vegà és "avorrit i només és enciam", un objectiu que avui en dia encara tenen molt present.

El 'boom' dels restaurants vegans

Malgrat que la majoria dels restaurants de Barcelona ofereixen opcions vegetarianes, els que ofereixen opcions veganes no abunden tant i, si parlem d'establiments exclusivament vegans, encara costa més trobar-ne. Tot i això, cada cop hi ha més noves obertures de locals amb una carta de propostes elaborades amb productes 100% vegetals. A més de Mad Mad Vegan, fa unes setmanes l'influencer Jonan Wiergo va anunciar que també inaugurarà un local de menjar vegà a la ciutat amb propostes com les croquetes amb beixamel de coliflor i heura i les gambes veganes en tempura.

NO T'HO PERDIS: Les millors hamburgueses de Barcelona

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat