Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba el primer tràiler de la quarta temporada de ‘El cuento de la criada’

Haurem d'esperar al 2021 per saber com segueix la història d'una de les sèries més aclamades i premiades

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Després de la intensitat de la tercera temporada de 'El cuento de la criada', un dels grans èxits de la plataforma Hulu i que a Espanya podem trobar a HBO, ja teníem ganes de saber que passarà en els pròxims capítols. I sorpresa! Ja tenim el primer tràiler de la quarta temporada de la sèrie per saciar les ganes de resoldre molts dels conflictes que van quedar oberts.

El tràiler és un muntatge d’algunes imatges noves i d’escenes d’altres temporades intercalades amb les veus dels personatges principals. Tot i que no ens dóna gaire informació sobre el que podrem trobar, el que més crida l’atenció és el que diu la June (Elisabeth Moss): "Aquesta guerra no es guanyarà sola". El 'teaser' també acaba amb una frase que ens deixa molt intrigats i amb ganes de fer una marató de la quarta temporada, "tot acaba de començar". Se’ns generen centenars de preguntes que només podrem respondre en l'estrena de la nova temporada esperada pel 2021.

 

Vídeo: Tràiler 'El cuento de la criada' / T.4

 

NO T'HO PERDIS: Tornen les nits de cinema a la fresca al CosmoCaixa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat