Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tornen les nits de cinema a la fresca al CosmoCaixa

La nova edició de CosmoNits inclou nou passis de pel·lícules de ciència-ficció i se celebrarà els mesos de juliol i agost

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

Amb l'estiu arriba la sisena edició de CosmoNits al CosmoCaixa. Aquest any, la programació s'estendrà a nou sessions, que tindran lloc les nits dels dijous de juliol i agost, i estarà relacionada amb la ciència-ficció.

CosmoNits és un cicle de pel·lícules per a totes les edats que plantegen debats sobre el cos i la tecnologia, les mutacions del cervell, les realitats múltiples i les clonacions genètiques. Amb aquests films es vol aconseguir que els espectadors es facin preguntes com: Quins són els límits de la intervenció científica en el cos humà? Com evolucionarà la clonació genètica o la intel·ligència artificial en el futur?  

Durant aquestes nits de dijous d'estiu es visualitzaran en versió original subtitulada les pel·lícules 'Gattaca' (2 de juliol), '¡Olvídate de mí! (9 de juliol), 'Spider-man, un nuevo universo' (16 de juliol), 'La mosca' (23 de juliol), 'Próxima' (30 de juliol), 'El viaje de Chihiro' (6 d'agost), 'Blade Runner 2049' (13 d'agost), 'Jurassic Park' (20 d'agost) i 'Donnie Darko' (27 d'agost).

Per completar l'experiència, Cosmocaixa inclourà en el preu de l'entrada l'oportunitat de visitar el museu i de gaudir d'un menú especial per sopar a la cafeteria de l'establiment. Els visitants podran explorar la Sala Univers, passejar pel Bosc Inundat, conèixer la geologia del planeta al Mur geològic i visitar l'exposició temporal 'Sabre i mastodonts' acompanyats per un/a educador/a.

CosmoNits és un pla perfecte per gaudir de la ciència, la cultura, el cinema i la vida sota les estrelles de les nits d'estiu.

NO T'HO PERDIS: El primer autocine de terror d'Europa obre aquest estiu a Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura amb la nova Time Out Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat