Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba 'Manga On Demand', plataforma definitiva pels amants del manga

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

L'organització de la Fira Internacional del Còmic a Barcelona sorprèn de nou. Després del llançament a l'abril del canal de YouTube 'Comic Barcelona', FICOMIC presenta un nou canal: 'Manga On Demand Barcelona'.

Inclourà xerrades amb autors, classes de cuina, vídeos sobre la història de Manga Barcelona, concursos i molt més. La plataforma constitueix un complement al festival 26 Manga 2020 a la Fira de Barcelona, amb data prevista del 30 d'octubre al 2 de novembre, i serà un bon entreteniment per fer més amena l'espera a l'esdeveniment 'otaku' més gran del país.

FICOMIC i el 26 Manga tenen com a objectiu la promoció i divulgació de la cultura de l'anime, el manga, el cosplay i la cultura japonesa. Per aquest motiu han desenvolupat la programació que comença ja. Des del 6 de maig podeu veure el videomaton del 25 aniversari de Manga Barcelona. I els pròxims dies...

7 maig, 17 h - Xerrada sobre la portada de Planeta Manga numero 4. Amb els il·lustradors i il·lustradores Santi Casas, Luis Montes, Ana Oncina, Laia López, Judit Mallol, Raquel Trave, Toni Caballero, Sergio Hernández, Ana C. Sánchez i David Hernando (editor de Planeta Cómic).

12 maig, 18 h - 'Otaquiz', seràs el pròxim 'Otaqueen' o 'Otaking'?

14 maig, 18 h - Estrena secció 'El meu Japó favorit' amb convidats especials 

15 maig, 18 h - Estrena secció de cuina japonesa

19 maig, 18 h - Presentació 'El meu Manga favorit', on autors i divulgadors 'otakus' donaran el seu top 5 manga i explicaran per què són els seus favorits.

20 maig, 18 h - 'Otaquiz' 

26 maig, 18 h - Estrena secció 'El meu anime favorit' amb la il·lustradora Judit Mallol

28 maig, 18 h - 'La història de World Cosplay Summit a Manga Barcelona' amb Nezumi Cosplay

És una programació subjecta a canvis, que podreu seguir a través de les xarxes socials i el web de Manga Barcelona. A més a més, allà s'aniran anunciant els nous esdeveniments i continguts del canal.

NO T'HO PERDIS: Els millors escape rooms virtuals per posar-vos a prova a casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat