Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriben els trens d'alta velocitat per 7 euros entre Barcelona i Madrid

Renfe estrena el 23 de juny el servei d'Avlo, el seu tren 'low cost' que farà quatre trajectes diaris per sentit

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

Avlo, el tren 'low cost' de Renfe entre Barcelona i Madrid, inicia el seu servei el 23 de juny després de més d'un any de retard per culpa de la pandèmia. Els bitllets es poden adquirir amb un preu a partir dels 7 € per trajecte i hi haurà quatre circulacions diàries entre ambdues ciutats. Es tracta del segon servei de trens d'alta velocitat 'low cost' de l'estat, després que es liberalitzés la xarxa ferroviària i els trens de l'empresa francesa Ouigo comencessin a operar el passat maig.

Dels quatre trajectes diaris per sentit, dos seran directes, un farà parada a Saragossa i l'altre ho farà a Figueres, Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida, Saragossa, Calatayud, Guadalajara i Madrid.

Els trens estan equipats amb wifi gratis i màquines de 'vending' que faran la funció de servei de restauració. Només es comercialitza classe turista i el preu del bitllet permet viatjar amb una maleta, tot i que es pot pagar un suplement per afegir més equipatge o, per exemple, seleccionar plaça.

Els trens d'Avlo tenen una capacitat de 438 places i arriben als 330 kilòmetres per hora. Segons Renfe, circulen amb electricitat procedent de fonts renovables i d'origen certificat. Amb aquesta nova oferta hi haurà un total de 40 trens diaris (20 per sentit) entre Barcelona i Madrid, amb 16.000 places disponibles.

NO T'HO PERDIS: Excursions per anar amb tren des de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat