Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nova col·lecció jardineria Lidl
LidlNova col·lecció jardineria Lidl

Articles des de 1,99 euros: així és la nova col·lecció de jardineria de Lidl

La nova gamma té més de 500 productes: barbacoes, sacs de dormir, flors i molt més

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Ja falta poc perquè arribi la primavera. Bé, almenys de manera oficial perquè les temperatures que hem tingut fins ara no ens han fet sentir gaire el fred de l’hivern. Sigui com sigui, en vint dies l’estació canvia i les nostres ganes d’estar a l’aire lliure, també. Per a l’ocasió, Lidl ha presentat una nova col·lecció de més de 500 productes de jardí per gaudir de l’exterior. 

A través de les seves marques Parkside, Livarno Home, Grillmeister i Rocktail, la cadena alemanya de supermercats ha llançat tota una gamma d’elements que van des de mobles i decoració d’exteriors fins a barbacoes, eines i accessoris de jardí i articles de càmping. Fins i tot compta amb una selecció de plantes i mosquiteres. 

El millor de la col·lecció? Els preus. És ben sabut que Lidl és una de les botigues d’alimentació més econòmiques, però alguns d'aquests productes extres que ofereixen també són gangues. Per exemple, si us ve de gust un diumenge de 'panxa contenta' podeu trobar una barbacoa elèctrica per 39,99 euros i un lot d’accessoris per fer-la servir a 5,99 euros. Si voleu fer una nit de bivac, el sac de dormir està per 29,99 euros i (pels més exquisits) el matalàs inflable per 17,99 euros. Si, en canvi, us estimeu més quedar-vos a casa cuidant les plantes, també hi ha ofertes per a vosaltres: bromèlies, buguenvíl·lies i ficus, entre altres, les trobareu per menys de 7 euros. I fins i tot alguns articles de jardineria per 2,99 euros.

Nova col·lecció de jardineria Lidl
LidlNova col·lecció de jardineria Lidl

La gamma de productes s’ha descobert ara, a finals de febrer, però se seguiran revelant novetats fins a finals d’abril, i es podran trobar als més de 100 establiments que l’empresa té repartides per Catalunya, i també al seu web. De fet, al portal de Lidl es pot trobar una selecció molt més àmplia i permanent dels seus productes de basar, així com alguns dels seus articles estrella.

NO T'HO PERDIS: Què fer a Barcelona al març

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat