Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tren AVE
Archivo

AVE ofereix bitllets de tren a 15 euros per viatjar entre Barcelona i Madrid

Fins al 25 de febrer, Renfe llança 150.000 bitllets a preu reduït per celebrar l'aniversari del trajecte més icònic de l'alta velocitat espanyola

Noelia Santos
Escrit per
Noelia Santos
Traduït per
Mireia Servitje
Publicitat

Ja han passat quinze anys des del primer viatge inaugural entre Barcelona i Madrid amb AVE (va ser el 20 de febrer del 2008) i Renfe vol celebrar l'aniversari amb els usuaris. Per això llança una promoció de bitllets molt barats per fer una escapada entre les dues ciutats.

El preu: només 15 euros. I en total seran 150.000 bitllets, que es poden comprar fins al pròxim 25 de febrer, per viatjar a partir del 15 de març. Segons informa Renfe en un comunicat, ja estan a la venda als canals habituals de la companyia. 

El 'pont ferroviari' ha aconseguit posicionar-se com el gran referent de mobilitat al corredor nord-oest de la península, un dels que més trànsit genera a Europa i clau per a la transformació que l'alta velocitat ha produït al país. I és que, de les 17 freqüències que van arrencar per sentit, actualment s'arriba a les 54 diàries, reduint també els temps de viatge: només 2 hores i 30 minuts als trens directes. Un passeig que permet gaudir a una escapada de dues de les ciutats amb l'oci més vibrant del país.

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat