Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bad Bunny
© Shutterstock

Bad Bunny sorprèn amb un nou disc de descarts que ja lidera Spotify

Una cançó en col·laboració amb Don Omar ja és número 1 a Espanya

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

El porto-riqueny Bad Bunny, cantant de reggaeton i abanderat de l'orgull boricua, ha tornat a sorprendre en plena crisi mundial. Ha recopilat cançons d'estudi inèdites gravades durant la producció del seu últim disc 'YHLQMDLG' per crear un nou àlbum anomenat 'Las que no iban a salir'.

30 minuts de 'perreo' pur i ritmes dance que inclouen col·laboracions amb Don Omar, Nicky Jam o Yandel, i un tema especial per al confinament, 'En casita', cantada a duo amb Gabriela Berlingeri, la seva actual parella.

'Pa romperla' ja lidera la llista d'èxits d'Espanya de Spotify tan sols un dia després del seu llançament i Bad Bunny s'ha convertit en l'artista més escoltat de la plataforma l'any 2020, amb 3.000 milions de reproduccions. Només va fer falta un tuit de l'artista per llançar el disc a les llistes, revolucionar les xarxes i l'avorriment dels que encara hem d'estar a casa.

Fragments d'alguns dels temes apareixien en les publicacions del cantant a Instagram, i després de l'èxit d'una festa virtual en directe a la mateixa plataforma, va néixer 'Las que no iban a salir'. Aquest disc es converteix, encara que en estranyes circumstàncies, en el seu quart disc d'estudi després de 'X 100pre', 'Oasis' en col·laboració amb J Balvin i 'YHLQMDLG' amb col·laboracions de Anuel AA i Daddy Yankee. A més, ho fa tan sols després de dos mesos del llançament de l'últim disc.

Ver esta publicación en Instagram

🦠🤯 !!!!!!!!!!!!!!!!!🥦😷

Una publicación compartida de BAD | BUNNY (@badbunnypr) el

Les cançons van plenes de referències socials i fins i tot polítiques. Des de les seves reivindicacions contra l'exgovernador de Puerto Rico amb frases com "Quiero que el virus se vaya como Roselló" fins a 'Bendiciones' per a tothom: "que Dios proteja a los niños y los mayores, a las enfermeras y los doctores". No tanca el disc sense deixar clars els seus orígens i sense donar un missatge molt positiu per acabar de sortir d'aquesta situació extraordinària: "Yo tengo fe en que vendrán días mejores y que saldrán nuevos colores".

Això sí que és una bona medicina per esperar que Barcelona passi a la Fase 1!

NO T'HO PERDIS: El Primavera Sound 2020 es cancel·la definitivament i anuncia noves dates

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat