Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Primavera Sound 2020 es cancel·la definitivament i anuncia noves dates

Finalment, el festival celebrarà l'edició del 20è aniversari del 2 al 6 de juny del 2021

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Ens van donar una mica d'esperança anunciant que l'edició del 20è aniversari del Primavera Sound se celebraria a l'agost, però la realitat ha caigut com una galleda d'aigua freda i el festival acaba d'anunciar: "finalment no podrem celebrar el nostre 20è aniversari durant aquest 2020 com a tots ens hauria agradat".

La decisió ha estat presa per l'evolució de la crisi sanitària i per la incertesa de la desescalada, que no assegura de cap manera que el festival es pogui celebrar aquest any. Així que s'han vist obligats a "posposar per motius de força major la pròxima edició de Primavera Sound Barcelona" i han anunciat que es farà del 2 al 6 de juny de 2021.

Si ja teníeu entrades o abonaments per aquesta edició del Primavera, podeu estar tranquils, ja que asseguren que seguiran sent vàlides per a l'edició de 2021 i que inclouran beneficis especials per a tots aquells que decideixin conservar-la. Si, per contra, no voleu conservar-les, podreu sol·licitar el reemborsament de diners a partir de dimecres 3 de juny, data en la qual originàriament havia d'arrencar l'edició d'enguany. El festival es posarà en contacte amb els compradors d'entrades per informar-los dels detalls de l'operativa.

I, com deia la cançó, "the show must go on", de manera que el 3 de juny també es donaran a conèixer els primers artistes del Primavera Sound Barcelona 2021, el cartell seguirà celebrant el 20è aniversari de festival amb la filosofia del #bestfestivalforever. "No importa quan sigui: aquesta serà la nostra festa d'aniversari i volem celebrar-la amb tots els que anàveu a venir aquest any", afegeixen des de l'organització. 

Festival virtual

Igual que ha fet el Sónar, el Primavera Pro –la trobada per a professionals de la indústria musical– d'aquest any no es cancel·la i celebrarà una edició 100% virtual del 21 al 24 de juliol de 2020, amb l'objectiu d'"analitzar, reflexionar i debatre sobre els incomptables reptes que afronta el sector en aquest nou paradigma", expliquen en un comunicat.

NO T'HO PERDIS: Quan tornaran els concerts i festivals i com seran?
 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva.

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat