Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fira Internacional del Disc de Barcelona
Foto: Fira Internacional del Disc de Barcelona

Barcelona acollirà la fira del disc més gran del sud d'Europa aquesta setmana (només tres dies)

La Fira Internacional del Disc de Barcelona se celebra del 6 al 8 d'octubre a l'Estació del Nord

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Tot allò que es considera 'vintage' està de moda. La roba que es portava fa vint anys ha tornat i les botigues de segona mà estan a l'ordre del dia. Aquest fenomen no només s'ha quedat al sector tèxtil, sinó que ha arribat a altres com els mobles, les joies i la música. Dins aquest sector, la demanda de discos de vinil no para d'augmentar, tant que l'any 2022 les vendes de música en aquest suport van superar les de 1987. Per als amants d'aquest format, per als que voleu començar a ser-ho i per tots els que gaudiu de la bona música, Barcelona tornarà a acollir la Fira Internacional del Disc de Barcelona, la més gran del sud d'Europa.

La 35a edició d'aquest esdeveniment se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d'octubre a l'Estació del Nord, que es convertirà durant tres dies en la capital europea dels discos de vinil. A més de poder comprar vinils de diverses èpoques i estils, hi trobareu botigues i distribuïdores dels Estats Units que posaran a la venda primeres edicions dels grups de rock més famosos de la història.

A més de la part de compra, també hi haurà sessions de DJ que posaran la banda sonora a l'esdeveniment, a més de presentacions de nous treballs en directe, masterclasses i un photocall, entre d'altres. El seu organitzador, Pere Terrassa, ha tornat a recordar que cada cop els vinils estan més buscats i que cada any hi ha més públic jove interessat a comprar i col·leccionar discos.

Quant costen les entrades?

L'entrada diària són 6 euros, tot i que amb el Carnet Jove es rebaixa a 5. Si hi voleu anar els tres dies, també existeix un abonament per a gaudir de la fira completa per 12 euros.

NO T'HO PERDIS: Qui toca avui a Barcelona? Els millors concerts d'octubre

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat