Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Xocolata Miró
Foto: Museu de la Xocolata

Barcelona acull una exposició de figures de xocolata inspirades en les obres de Miró

La mostra elaborada per Stéphane Leroux es pot visitar al Museu de la Xocolata de Barcelona

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Després que el passat 20 d'octubre s'inaugurés l'exposició Miró-Picasso a Barcelona, la ciutat acull un altre mostra que homenatja l'artista d'una manera molt més dolça. L'art de Joan Miró i la pastisseria més minuciosa s'han unit a 'ART/SANIA', la nova exposició temporal que ja es pot visitar al Museu de la Xocolata i que es podrà veure fins al 17 de març de 2024. El mestre pastisser Stéphane Leroux ha elaborat nou figures, en col·laboració amb la marca de xocolata belga Belcolade, de la multinacional Puratos, que reflecteixen l'art abstracte i l'univers creatiu de Joan Miró. 

Xocolata Miró
Foto: Museu de la Xocolata

El pastisser francès s'ha basat en obres com 'Dona i Ocell', 'El guant blanc' i 'Les papallones', i també en podem reconèixer d'altres inspirades en la sèrie de pintures de les 'Constel·lacions'. Les nou peces que conformen la mostra han estat elaborades durant quatre dies a les instal·lacions de Puratos a Sils, Girona, on Leroux ha fet servir materials com el cartó per fer els motlles i plantilles. "He volgut sentir la força creativa de les mans, deixar-me portar per allò que la xocolata i l'obra de Miró m'anaven inspirant a cada moment", ha assegurat el pastisser. 

Xocolata Miró
Foto: Museu de la Xocolata

Sota el nom d''Architecture', també trobem unes peces fetes en homenatge a la Fundació Miró, una obra de l'arquitecte barceloní Josep Maria Sert, que també va ser un gran amic del pintor. Tot i que l'exposició estarà oberta al públic de manera temporal, la xocolata negra que s'ha utilitzat per donar vida a l'art de Miró es reutilitzarà per donar forma a noves creacions.

NO T'HO PERDIS: Aquestes són les dues millors pastisseries de Barcelona de 2023

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat