Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jon Cake and Wines
ALEX FROLOFFJon Cake and Wines

Aquestes són les dues millors pastisseries de Barcelona de 2023

Els premis Pastisseria 2023 han premiat dos establiments molt estimats a la ciutat

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Barcelona és plena d’espais on degustar les millors pastes, dolços i pastissos, i per això, quan l’antull de dolç ens sorprèn a mitja tarda, les opcions són tantes i tan diverses que poden acabar saturats. Ara, amb la notícia que dues pastisseries de Barcelona han rebut guardons als Premis Pastisseria 2023, la decisió pot ser més fàcil. 

Per calmar les ganes de dolç, els Premis Pastisseria, que organitzen els gremis de pastissers de Barcelona i Girona, han destacat aquests establiments: la Pastisseria Canal, al carrer Muntaner, i Jon Cake, un espai especialitzat en pastissos de formatge.

Mercè Canal, la pastissera al darrere de la Canal, ha rebut el premi a la trajectòria professional. Ella va ser qui, juntament amb el seu germà Xavier, va obrir la pastisseria al carrer Calvet l’any 1970. Més tard també van impulsar un local al carrer Muntaner, el qual el mes d’octubre, va guanyar el premi al millor croissant de mantega de l’estat. El premi vol honorar la seva trajectòria, que la converteix en una de les pastisseres més conegudes de Barcelona. 

L’altre pastisser de Barcelona que s’ha endut un guardó és Jon García, el creador de Jon Cake, un negoci que va néixer en ple confinament. Tot i que és enginyer aeronàutic de formació, als 27 anys va començar a dedicar-se a la cuina i la pastisseria fins a obrir aquest local dedicat exclusivament als pastissos de formatge. Actualment, Jon Cake té dos establiments, un al carrer dels Assaonadors, al Born i l’altre al carrer de Gelabert, a les Corts. Els Premis Pastisseria 2023 l’han guardonat amb un reconeixement pel projecte més innovador. 

En total s’han donat 10 premis a professionals del sector, entre els quals també hi ha Lluc Crusellas, de la pastisseria El Carme (Vic), que s’ha convertit en el guanyador del World Chocolate Masters més jove de la història. 

NO T'HO PERDIS: Els millors croissants de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat