Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Mercat del Born. Born Centre Cultural.
Foto: Maria DiasEl Mercat del Born. Born Centre Cultural.

Barcelona convertirà mercats i pavellons en col·legis electorals per al 14F

L'Ajuntament ha seleccionat equipaments més ventilats, espaiosos i grans per garantir unes eleccions segures i distanciades

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

Les eleccions del 14 de febrer estan cada vegada més a prop i l'Ajuntament de Barcelona està ultimant tots els protocols sanitaris per tal de garantir unes eleccions segures a tota la ciutat. La Generalitat ja va anunciar que cinc dies abans s'habilitaria una aplicació que informarà de l'afluència de gent en cada col·legi electoral per evitar aglomeracions. Seguint la mateixa línia, el Consistori ha decidit augmentar el nombre d'equipaments on anar a votar, entre els quals es trobaran pavellons i mercats municipals, com ara el de Sant Antoni. Enguany, hi haurà 94 col·legis electorals més que l'últim cop, sent un total de 365 en tota la capital catalana. L'objectiu és oferir zones més ventilades, espaioses i distanciades perquè la gent pugui votar sense por. 

Des de l'Ajuntament es demana que tots els ciutadans revisin atentament les seves targetes censals per confirmar l'equipament assignat. Enguany, quatre de cada deu persones votarà en un edifici diferent de l'habitual, per reduir així el nombre de votants en cada col·legi i cada mesa. Podeu consultar on us toca en aquest enllaç.

Els nous protocols també contemplen una neteja i desinfecció exhaustiva dels centres i els voltants i també la retirada segura dels EPI dels membres de la mesa un cop ja hagin votat els infectats i els contactes de positius de coronavirus a l'última franja horària –de 19 a 20 h–. 

NO T'HO PERDIS: Un mapa mostra els 155 lavabos públics de Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat