Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Encesa de llums 2023
Foto: Marta Vidal / ACN

Barcelona deixarà enceses les llums de Nadal una hora més

L'Ajuntament ha cedit davant les demandes dels comerciants de Passeig de Gràcia des de fa deu dies

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

L'Ajuntament de Barcelona allargarà l'horari de l'encesa de llums de Nadal deu dies després que l'Associació del Passeig de Gràcia (APG) ho reclamés. Segons ha anunciat el consistori aquest dilluns 4 de desembre, les llums de la ciutat estaran enceses una hora més del que estava previst. La decisió s'aprovarà formalment en comissió de govern el 7 de desembre i es posarà en funcionament a partir del 15 de desembre. 

Els comerciants de Passeig de Gràcia van elaborar un comunicat el passat 23 de novembre on reclamaven que l'horari s'allargués fins a la mitjanit entre setmana i fins a les 2 de la matinada els caps de setmana. L'entitat considerava que l'horari establert era "molt restrictiu i no estava justificat per la despesa energètica real al Passeig de Gràcia". Malgrat que l'Ajuntament no ha establert l'horari que demanaven, sí que ha cedit a allargar-lo, ja que el reconeix com un element clau de promoció del comerç durant les festes de Nadal.

Amb la modificació, de diumenge a dijous els llums s'encendran entre les 17.30 i les 23 hores, en lloc de les 22 h, i els divendres i dissabtes es mantindran fins a la 1 de la matinada, tal com estava previst. L'ampliació de l'horari coincideix amb la preestrena del Barcelona Festival de Nadal, que se celebrarà entre el 16 i el 29 de desembre.

NO T'HO PERDIS: Barcelona podria impedir l'accés amb cotxe al centre de la ciutat per Nadal

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat