Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona encendrà el 'batsenyal': Batman, et necessitem!

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Quan Gotham City està en perill el comissari Gordon dona l'ordre d'encendre el batsenyal i així el Cavaller Obscur –que no deu tenir whatsapp i es comunica amb prehistòrics senyals de llum– acudeix veloç muntat en el primer vehicle que troba amb benzina a la Batcova.

Doncs bé, Barcelona connectarà el batsenyal el pròxim dissabte 21 de setembre a les 21 h, i serà visible des de qualsevol punt de la ciutat. No la busqueu, però, per sobre de la Comissaria de Les Corts, l'encesa tindrà lloc al Museu Nacional d'Arts de Catalunya, el MNAC, espai on s'instal·larà aquest feix de llum tan mític dels còmics i pel·lícules de Batman.

Malauradament, la intenció no és que el superheroi vingui per enfrontar-se als criminals que poblen els carrers de Barcelona, la idea és que el cel de la nostra ciutat celebri un aniversari ben especial.

Batman fa 80 anys i l'editorial DC ho vol celebrar amb la projecció del batsenyal a diferents ciutats del món, des de Tòquio a Melbourne, passant per Roma, Londres i, la més mítica de totes, l'encesa que tindrà lloc a Nova York ni mes ni menys que a l'Empire State Building. L'esdeveniment a tots aquests punts es podrà seguir a través del web www.batman80.com i també amb els hashtag #BatmanDay i #Batman80.

Batsenyal

Foto: DC Comics

A més del gran senyal de llum que serà visible a Montjuïc dissabte 21, l'aniversari també se celebrarà a més de 2.000 botigues del món. Al nostre país, per exemple, El Corte Inglés i la FNAC s'afegiran a la cita amb decoracions especials d'aparadors, i 200 llibreries de la resta d'Espanya faran activitats. També es publicaran títols específics de commemoració com el 'Detective Comics 1000' i 'Batman: 80 años'.

Així que ja sabeu, si dissabte enmig de les celebracions de les festes de la Mercè gireu el cap i us trobeu el batsenyal, no fugiu cames ajudeu-me per por d'un atac del Joker, tot serà part d'un aniversari. Per tant, seguiu vigilant la vostra cartera, Batman no ho farà per vosaltres.

NO T'HO PERDIS: les millors botigues de còmics de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat