Notícies

Barcelona és la quarta millor ciutat d'Europa per jubilar-se (segons un estudi)

En el top 10 del rànquing de la mútua anglesa Shepherds Friendly hi ha dues ciutats de l'Estat

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Barcelona cruise port
Barcelona cruise port
Publicitat

Durant els darrers anys, l'encariment de Barcelona ha afectat diversos sectors de la ciutat i l'ha convertit en la segona ciutat més cara per viure de tot l'Estat. Malgrat la pujada dels preus, Barcelona ha estat anomenada la quarta millor ciutat d'Europa per jubilar-se. Shepherds Friendly, una de les mútues angleses més antigues del món, ha elaborat un estudi que indica quines són les millors ciutats europees per viure una vida sense treballar.

Tant si la jubilació us queda molt lluny com si la teniu a tocar, no està malament pensar on voldríeu començar aquesta etapa de la vida. L'estudi ha valorat ciutats dels 46 països més feliços del món, publicada a l'informe elaborat per World Happiness Report, on Espanya ocupa la posició número 32.

Shepherds Friendly ha classificat les diferents ciutats segons el cost mitjà per viure, els preus de les propietats allunyades del centre i les taxes de felicitat, entre altres factors. Aquestes són les 10 millors ciutats d'Europa per jubilar-se, segons aquest estudi:

1. Madrid (Espanya)

2. Cork (Irlanda)

3. Bergen (Noruega)

4. Barcelona (Espanya)

5. Hèlsinki (Finlàndia)

6. Viena (Àustria)

7. Brussel·les (Bèlgica)

8. Estocolm (Suècia)

9. Dublín (Irlanda)

10. Copenhaguen (Dinamarca)

*Consulteu aquí l'informe complet de Shepherds Friendly i l'informe complet de World Happiness Report

NO T'HO PERDIS: Barcelona, la millor ciutat d'Europa per visitar a la tardor

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat