Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sagrada Família Barcelona a la tardor
© Shutterstock

Barcelona és la tercera millor ciutat del món per començar una nova vida el 2022

El TOP 10 de ciutats per marxar (o més raons per quedar-te a Barcelona)

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Mira que tenim coses maques, però és que el preu de la cervesa... per sort o per desgràcia, que puguem anar al súper i comprar un vi per 1,5 € és de les primeres coses que destaquen les persones d'altres països sobre la nostra ciutat. Per això ens han posat un 9 a la categoria 'cost of a pint' (preu d'una cervesa). A la categoria 'mitjana de sou' i 'taxa d'ocupació' tenim un 2, però el cas és que fent mitjana amb aquestes i d'altres categories, Barcelona és la tercera millor ciutat del món per començar una nova vida el 2022.

Segons l'enquesta que ha fet la minorista d'envasos RAJA, ens guanyen Atenes i Austin (Texas). Així ho han deduït els experts, valorant factors com el cost de vida, la seguretat, l'assistència sanitària o el lloguer assequible. El que més destaquen de Barcelona, a banda del preu de la cervesa, és la bona sanitat, el bon temps i els plats nacionals exquisits. Si esteu cansats de Barcelona (difícil), aquí teniu el TOP 10 de ciutats on començar una nova vida

1. Atenes
2. Austin
3. Barcelona
4. Berlín
5. Cape Town
6. Chiang Mai
7. Christchurch
8. Copenhaguen
9. Delhi
10. Dubai

Per si voleu saber els pitjors llocs, Roma, París i Dublín van perdre a l'enquesta d'InterNations de l'any passat. Però com que sabem que probablement no voldràs marxar perquè Barcelona et guanya (a nosaltres ens guanyarà sempre), aquí teniu els millors plans d'aquesta setmana per viure-la com es mereix.

NO T'HO PERDIS: Plans gratis a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.  

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat