Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Discoteca
Foto: ShutterstockCrowd of people with raised arms dancing in night club

Barcelona és una de les 10 millors ciutats europees per sortir de festa

A través de plataformes com TripAdvisor, Sail Croatia ha elaborat una llista pels amats de la vida nocturna

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Són molts els motius que atrauen a gent de tot el món a Barcelona: la gastronomia, l'arquitectura, el clima i... l'oci nocturn. El turisme de festa cada cop és més popular a Barcelona i milers de persones d'arreu del planeta venen a la ciutat a gaudir del seu ampli ventall de propostes per a quan es fa fosc. Un grup d'experts de Sail Croatia ha elaborat una llista amb les deu millors ciutats europees per sortir de festa, on Barcelona ocupa la novena posició.

Per elaborar el rànquing, Sail Croatia ha consultat plataformes com TripAdvisor per valorar els establiments segons el seu preu, horari d'obertura i les valoracions dels clients, antre molts altres. Barcelona ha entrat a la llista amb una puntuació de 6.73 sobre 10 i una mitjana de 81,33 euros la nit, per davant de Míkonos, Grècia, amb 6.01 punts i 78,57 euros. La medalla d'or, però, ha estat per la ciutat austríaca de Viena, amb una puntuació de 8.86 i un cost mitjà per nit de 70,37 euros.

Aquesta és la llista completa de les 10 millors ciutats europees per sortir de festa:

1. Viena, Àustria (8.86)

2. Tallinn, Estònia (8.35)

3. Hamburg, Alemanya (8.14)

4. París, França (7.99)

5. Hvar, Croàcia (7.81)

6. Milà, Itàlia (7.52)

7. Berlín, Alemanya (6.98)

8. Varsòvia, Polònia (6.84)

9. Barcelona, Espanya (6.73)

10. Míkonos, Grècia (6.01)

Segons el rànquing, Barcelona té més de 600 clubs nocturns i és una de les poques ciutats on la festa comença a mitjanit i no acaba fins a les sis de la matinada. A més, és la tercera ciutat més cara per sortir de la llista, només per darrere de Berlín, amb una mitjana de 88,56 euros per nit i Varsòvia, amb 82,33 euros. 

NO T'HO PERDIS: Així és la nova discoteca que obre al centre de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat