Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Kuwait Airlines
Foto: Kuwait Airlines

Barcelona estrena un nou vol directe a Àsia amb tres freqüències setmanals

És el primer cop que l'aeroport del Prat té una connexió directa amb un país del Golf Pèrsic

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona tindrà per primer cop una connexió aèria directa amb un país del Golf Pèrsic. L'aeroport del Prat ha inaugurat la nova ruta intercontinental de Barcelona-Kuwait el dilluns 30 d'octubre de la mà de l'aerolínia Kuwait Airlines. Barcelona ha estat una de les dues ciutats escollides per la companyia aèria per expandir-se a Europa, ja que també estrenarà un nou vol des de la capital alemanya de Berlín.

Amb l'estrena a l'aeroport del Prat, la capital catalana s'ha convertit en la tercera ciutat de l'Estat on opera l'aerolínia, després de Madrid i Màlaga. Kuwait Airlines ha programat tres vols setmanals directes BCN-Kuwait, que estan operats per un Airbus A320neo i amb capacitat per a 134 persones. El trajecte dura entre sis i set hores i els bitllets ja estan disponibles a la pàgina web de la companyia a partir de 227 euros el trajecte.

Recuperació després de la pandèmia

A causa de la pandèmia i les restriccions de mobilitat, El Prat va perdre diverses connexions aèries i el nombre de passatgers va disminuir dràsticament. Aquest 2023, però, l'arribada de viatgers a l'aeroport s'ha disparat un 21,7% més que el passat 2022, una xifra que frega les dades de prepandèmia. A més d'haver recuperat connexions, també n'ha inaugurat noves, com els vols directes amb les ciutats estatunidenques de Miami i Dallas.

NO T'HO PERDIS: Aquests són oficialment els aeroports més caòtics d'Europa

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat