Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Miami, Estats Units
Foto: Shutterstock

Barcelona tindrà un vol directe a Miami a partir de 2024

La ruta aèria des de l'Aeroport del Prat començarà a funcionar a partir del 31 de març de 2024

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'Aeroport del Prat no només està recuperant la normalitat prepandèmia, sinó que està afegint noves rutes. Després d'anunciar la connexió directa amb la ciutat xinesa de Shenzhen i amb Dallas, a Texas, Barcelona ampliarà la seva connexió amb els Estats Units amb un nou vol directe amb Miami, a l'estat de Florida. La companyia Level serà l'encarregada de connectar les dues ciutats tots els dimecres, divendres i diumenges a partir del pròxim 31 de març de 2024.

Malgrat que encara haureu d'esperar fins a l'any vinent per poder travessar l'Atlàntic amb aquesta ruta, els bitllets ja es poden comprar a través de la pàgina web de la companyia aèria a partir de 249 euros. Miami és una de les ciutats més conegudes dels Estats Units gràcies als atractius turístics com les extenses platges plenes de surfistes, el clima i les nombroses celebritats que l'han escollit com a lloc de residència.

La directora general de l'aerolínia, Lucía Adrover, ha assegurat que la ciutat nord-americana és "un important mercat emissor de turisme cap a Barcelona". La nova connexió directa amb Barcelona s'afegeix a les de Nova York, Boston, Los Angeles i San Francisco, que ja funcionen des de fa uns anys a l'Aeroport del Prat.

NO T'HO PERDIS: Aquests són oficialment els aeroports més caòtics d'Europa

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat