Notícies

Barcelona tindrà un vol directe a Miami a partir de 2024

La ruta aèria des de l'Aeroport del Prat començarà a funcionar a partir del 31 de març de 2024

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Miami, Estats Units
Foto: Shutterstock
Publicitat

L'Aeroport del Prat no només està recuperant la normalitat prepandèmia, sinó que està afegint noves rutes. Després d'anunciar la connexió directa amb la ciutat xinesa de Shenzhen i amb Dallas, a Texas, Barcelona ampliarà la seva connexió amb els Estats Units amb un nou vol directe amb Miami, a l'estat de Florida. La companyia Level serà l'encarregada de connectar les dues ciutats tots els dimecres, divendres i diumenges a partir del pròxim 31 de març de 2024.

Malgrat que encara haureu d'esperar fins a l'any vinent per poder travessar l'Atlàntic amb aquesta ruta, els bitllets ja es poden comprar a través de la pàgina web de la companyia aèria a partir de 249 euros. Miami és una de les ciutats més conegudes dels Estats Units gràcies als atractius turístics com les extenses platges plenes de surfistes, el clima i les nombroses celebritats que l'han escollit com a lloc de residència.

La directora general de l'aerolínia, Lucía Adrover, ha assegurat que la ciutat nord-americana és "un important mercat emissor de turisme cap a Barcelona". La nova connexió directa amb Barcelona s'afegeix a les de Nova York, Boston, Los Angeles i San Francisco, que ja funcionen des de fa uns anys a l'Aeroport del Prat.

NO T'HO PERDIS: Aquests són oficialment els aeroports més caòtics d'Europa

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat