Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Avions
Foto: Ceri Breeze / Shutterstock.com

Barcelona tindrà un nou vol directe amb els Estats Units a partir de 2024

La ruta aeria des de l'Aeroport del Prat connectarà amb una de les ciutats nord-americanes més poblades

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona és una de les ciutats turístiques més visitades d'Espanya, per tant, no és d'estranyar que l'Aeroport del Prat sigui el segon de l'Estat amb més passatgers internacionals. Malgrat que després de la pandèmia moltes connexions aèries van quedar cancel·lades, l'aeroport està tornant a recuperar moltes d'aquestes, arribant gairebé a l'activitat de 2019. A més de recuperar les perdudes, des de l'Aeroport del Prat també es podrà volar de manera directa a noves destinacions. Després d'anunciar la connexió directa amb la ciutat xinesa de Shenzhen, Barcelona tindrà vols directes amb Dallas, a l'estat de Texas, la vuitena ciutat més poblada dels Estats Units, a partir del 5 de juny de 2024.

Aquesta nova connexió internacional vindrà de la mà de la companyia American Airlines, que oferirà set vols setmanals, un cada dia de la setmana, amb els avions Boeing 777-200ER, els quals tenen una capacitat de 273 passatgers. Aquesta nova ruta aèria ha vingut acompanyada de molta expectació, ja que la companyia va crear-la a través de les seves xarxes socials, on mostraven la ruta des de Dallas amb la data d'inici donant una pista sobre la destinació assegurant que aquesta seria un 'lloc càlid', al costat de la bandera espanyola.

Tot i que l'Aeroport del Prat està molt a prop de recuperar l'activitat prepandèmia, algunes companyies han cancel·lat els seus vols a certes destinacions per falta de passatgers. Aquest ha estat el cas de la companyia de baix cost Wizzair, que ha anunciat que cancel·larà els vols entre Tel-Aviv i Barcelona a partir de l'11 de setembre per falta d'ocupació. Tot i això, Barcelona continua recuperant rutes perdudes el 2020 per la Covid-19, com és el cas de Barcelona-Singapur, que tornarà a haver-hi connexió directa a partir del 2 de juny de 2024.

NO T'HO PERDIS: Barcelona és la segona ciutat turística més cara de tot l'Estat

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat