Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foto: Nova decoració Passeig de Gràcia
Associació Passeig de Gràcia

Barcelona té el carrer comercial més car d'Espanya (i 17è del món)

Es tracta d'un dels carrers més populars de la ciutat on s'han encarit els preus un 9% respecte de l'any passat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

No parem de tenir notícies sobre l'elevat cost de vida a Barcelona. Ara també sabem que un famós carrer de Barcelona és el que presenta els lloguers més cars de tota Espanya, amb un preu que s'ha situat en els 3.000 euros per metre quadrat a l'any, el que suposa un augment del 9% respecte a l'any passat.

Sí, molts ja ho haureu esbrinat, es tracta de passeig de Gràcia, artèria que manté la seva posició com a líder en els lloguers comercials, segons l'informe global Main Streets Across the World de la consultora immobiliària Cushman & Wakefield. El passeig de Gràcia ja ocupava el primer lloc a escala estatal l'any passat, però no només això, també està en el top 20 internacional, rànquing en què ha pujat del lloc 18 al 17.

En la llista estatal, el carrer Serrano de Madrid segueix al passeig de Gràcia, amb un preu de 2.940 euros per metre quadrat a l'any, amb un increment de preu similar, un 9%. El tercer lloc també és per a Barcelona, que comparteixen el Portal de l'Àngel, que durant molts anys havia estat al capdavant de la classificació, juntament amb el carrer Preciados i la Gran Via de Madrid, tots tres amb un cost de 2.880 euros el metre quadrat.

NO T'HO PERDIS: El preu mitjà per una habitació d'hotel a Barcelona es dispara un 19%

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat