Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona té poder: el vídeo homenatge als barcelonins que t'emocionarà

L'Ajuntament estrena 'Barcelona té poder', un espot dedicat a la força col·lectiva

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Dilluns tastarem la desitjada fase 1, un esglaó de la desescalada que ens permetrà, entre altres coses, brindar per aconseguir la fase 2 en una terrassa d'un bar. La imminent estrena d'aquesta nova fase ha estat una bonica i justa excusa perquè l'Ajuntament de Barcelona estrenés per totes les plataformes i xarxes el seu últim espot, 'Barcelona té poder', un homenatge col·lectiu a tots aquells barcelonins i barcelonines que aquests dies de reclusió han lluitat perquè la ciutat i la seva gent segueixi endavant.

Des dels sanitaris a les botigueres del barri, passant pels veïns que han animat des dels balcons o l'ús quotidià de portar mascareta; petites grans accions que de forma individual han permès que "junts farem que passi", mentre hem cregut fermament que "tot anirà bé". Una versió més lenta i recitada de 'Gitana hechicera' de Peret ha servit per embolcallar musicalment una peça d'un minut que concentra el poder de la gent d'aquesta fantàstica ciutat.

NO T'HO PERDIS: Què podrem fer en la fase 1?

Teniu un munt d'escapades per fer aquest estiu a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat