Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona, Born
Foto: Shutterstock

Barcelona, ​​tercera millor destinació del món per a les dones que viatgen soles

El nombre de dones que viatgen soles va augmentar més del 50 per cent el 2022

Liv Kelly
M. P. Muñoz
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
M. P. Muñoz
Publicitat

Viatjar sola, una activitat que ha guanyat popularitat. Una investigació realitzada per l'empresa de lloguer vacacional Airbnb va mostrar que el 2022 hi va haver un augment del 55% en el nombre de dones que van viatjar soles des del Regne Unit, ja sigui una miniescapada o unes vacances de llarga distància. 

Tot i això, les dones que opten per emprendre una aventura en solitari sovint han de tenir en compte més consideracions a l'hora de triar el lloc a visitar com, per exemple, la seguretat personal. Per determinar les millors destinacions per a viatges en solitari per a dones, Airbnb s'ha associat a l'aplicació de seguretat personal WalkSafe per investigar quins llocs arreu del món tenen el percentatge més alt de nits reservades per dones viatgeres.

I quin lloc va encapçalar la llista? És (redoblament de tambors, per favor)… la capital francesa, París. Si bé la Ciutat de la Llum és coneguda principalment com una destinació per a escapades romàntiques, l'abundància de galeries d'art i barris tradicionals vol dir que hi ha molt per explorar sense necessitat de companyia. 

Dubai, coneguda pels seus imponents edificis, el seu clima càlid durant tot l'any i els seus megacentres comercials, va quedar en segon lloc. La ciutat té una taxa de criminalitat força baixa i una infraestructura de transport bona i fiable, per la qual és fàcil navegar sola. 

Barcelona, ​​la tercera millor ciutat per a dones que viatge soles

En tercer lloc hi ha Barcelona, ​​la capital espanyola coneguda per la seva arquitectura excepcional i el seu esport de fama mundial. La cultura catalana és increïblement sociable i Barcelona és una ciutat plena de viatgers i expatriats, per la qual cosa conèixer altres viatgers no hauria de ser una tasca difícil. Tot i que caldrà estar preparades per defensar la posició en alguns bars del centre de la ciutat que no veuen amb bons ulls les persones que sopen soles.

Montjuïc
Foto: Shuterstock

 

Europa obté una bona puntuació en general, assegurant cinc dels 10 llocs de la llista, i dues ciutats australianes també figuren a la classificació. 

Aquestes són les principals destinacions per a dones que viatgen soles, segons Airbnb 

  1. París
  2. Dubai
  3. Barcelona
  4. Lisboa
  5. Ciutat del Cap
  6. Sydney
  7. Madrid
  8. Atenes
  9. Melbourne
  10. toronto

NO T'HO PERDIS: les millors escapades barates per a l'hivern del 2024

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat